En blogg av Brigitte Ranniger

Dag: 28 juli 2024

Kärlek till julis månads sista dagar ❤️

Nu har det varit sista hela veckan i juli 2024. Nästa vecka på torsdag är det den 1 augusti, kärlekens månad. Augusti är en tid för att fira romantik och kärlek i all dess prakt. Solen strålar fortfarande varmt, och naturen blommar i full prakt. Det är en perfekt tid att skapa minnen med nära och kära, att utforska nya platser tillsammans och att njuta av långa, ljumma kvällar under stjärnorna. 

Några dagar tills vi går över till augusti – Vad ska vi göra?

Piknik i Solnedgången: Packa en korg med dina favoritdelikatesser och bege er till en naturskön plats. Njuta av en lugn kväll medan solen går ner, och fira de sista dagarna i juli med god mat och gott sällskap.

Stranddag: Ta tillvara på det varma vädret och tillbringa en dag vid stranden. Simma, bygg sandslott, och ta långa promenader längs vattnet. Avsluta dagen med en grillning och marshmallows vid en öppen eld.

Skriv Kärleksbrev: Ta en stund att skriva kärleksbrev till varandra, eller till vänner och familj. Det är ett fint sätt att uttrycka uppskattning och kärlek, och något som kan bevaras som ett minne.

Njut av dessa sista dagar i juli och gör dem minnesvärda, innan vi går över till augusti och kärlekens månad.