Jag gick en lantbruksturistutbildning i mitten av 1990 talet på hushållnings-sällskapet Rådde gård i Länghem.
Vi var 17 elever och så här såg arbetsfördelningen ut en dag då vi skulle laga mat och baka.
Arbetsfördelning
Förmiddagen
Grupp 1 (8st):
4 st Örtagårdsstek
2 st Fiskpatè med röd romsås
2 st Scones.
Skållar och sätter deg till grahamsbullar
Grupp 2 (9st):
2 st Ansjovisrulle
2 st Sallader
2 st Sega rutor
2 st Salta kringlor (100 st)
1 st Bakar ur grahamsbullar, dukar, kokar potatis
Eftermiddag
4 st Paj
4 st Frusen förrätt (Smala aluminiumformar)
5 st Tårtbottnar (Form med löstagbar kant)
2 st Baka bröd till förrätt
2 st Lägger kött i marinad (I plastpåse)
Det är väldigt roligt att göra sådant här gemensamt.