Hej! Allt bra? Själv så håller jag på och lagar mat. Torsk med ingefära i kokosmjölk. På spisen puttar lätt kokande ris i kastrullen samtidigt som jag river färsk ingefära. Stark härlig doft må jag då säga. Ingefäran ska läggas in i kokosmjölk, med saft av en lime och en riven fiskbuljongtärning. Satte ugnen på 225°. Har fintärnat en röd paprika och strimlat en rödlök. Lade i en upptinad torskfile i en ugnssäker form, saltade och pepprade och täckte fisken med den tärnade paprikan och strimlade löken. Nu har jag lagt i kokosmjölken som var blandat med den rivna ingefäran, saften av limet och den rivna fiskbuljongtärningen. Nu är rätten inne i ugnen och om 25 minuter ska det vara klart.
Skickar en bild när hela rätten är klar.
Nu har jag njutit av dagen hemmalagade lunch. Var god smak med
den rivna ingefäran.
Om ni undrar var jag får tag i så mumsiga recept så
beror det på att jag är medlem i
https://www.gastrofy.se
Jag väljer recept och får det som behövs hemkört.
Klicka på länken under så kan ni läsa om en
som beställde hem matkasse via gastrufy.
http://lesscarbs.se/samarbete/lesscarbs-matkasse-via-gastrofy/