22oktober107

Det här ser väl gott ut? Och det var det också.
1 portion för mig.
69g fett, 37g protein, 7g kolhydrater

Så här gjorde jag. Klicka först på texten under där ni kan läsa
hur jag fick mat hemkört idag via http://gastrofy.se
.
http://www.bridget.se/nu-ska-har-lagas-mat-med-kravproduketer/

Då kör vi rätten för 4 personer. Så här gjorde jag. Tog ur blandfärsen från plastpåsen och lade den i en bunke.

22oktober080

Tog ur ett ägg ur kartongen.

22oktober081

Knäckte ägget och lade det i bunken.

22oktober083

Öppnade vispgräddsförpackningen.

22oktober085

Hällde ner en tredjedel av grädden i bunken.

22oktober086

Tog hur hälften av basilikan som doftade så gott. Strimlade
den och lade ner i bunken.

22oktober087

22oktober088

Då vad det dags för de soltorkade tomaterna som jag hackade
och lade ner i bunken.

22oktober089

22oktober090

Öppnade förpackningen med mozzarellan. Skar den i
små bitar.

22oktober091

Lade ner mozarellabitarna i bunken ihop med det andra. Rörde om
och saltade och pepprade.

22oktober093

22oktober094

Enligt receptet för 4 personer så skulle man göra 6 biffar. Jag gjorde 8.
Det gäller ju att beräkna rätt så att det är lika mycket i
varje biff.

22oktober095

Smälte smör och lade i biffarna i en stekpanna.
Stekte varje sida i 5 minuter.

Lyfte upp biffarna. Lade i återstående grädde i stekpannan.
Öppnade förpackningen med philadelphia och lade
i det i stekpannan.

22oktober107

Lade även i en buljongtärning i stekskyn. Lät de koka
upp och lade sedan ner biffarna så dom fick puttra tills dom
blev genomstekta.

22oktober099

22oktober106

Sallad till biffarna är ruccola, skivade tomater och en skuren avakado.

22oktober101

22oktober103

22oktober104

Summan av kardemumman? Nu har jag 7 biffar kvar. Fryser in en av
varje i plastförpackningar.

Nu får jag se i morgon vad jag ska laga till av http://gastrofy goda recept.

Ha det gott!