Zucchinitårta för 4 personer

4augusti60

 

Skölj en Zucchini. Skär den rätt i mitten och skär därefter den i 6 delar. Koka delarna i lite lätt i vatten och låt dem sedan rinna av. Börja först med att lägga i ett fat 2 delar.

 

 

4augusti25

Stek ett paket lättbacon knaprigt. Låt baconen sedan rinna av i hushållspapper. Hacka därefter baconen i små bitar och lägg i en skål. Lägg därefter i skålen 1/2 dl matyoghurt

4augusti29

 

Hacka 2 tomater och lägg i skålen

 

 

 

4augsut29

 

Lägg i 1 tsk dijonsenap i skålen

 

4august32

 

Lägg i 1/2 dl majonäs i skålen

 

4august30

 

Rör om lätt i skålen så allt blir blandat ordentligt. Peppra lite lätt. Om man vill så kan man salta lite men jag tycker att baconen har tillfört lagom med salt. Hacka gräslök och lägg i.

 

4august34

 

Börja fylla 1/4 del av blandningen i varje zucchini som ligger i fatet

 

4august36

 

Lägg på 2 zucchini och fyll på resterande blandning i skålen.

 

4augsut37

 

Lägg på dom sista 2 zucchini. Fyll utanpå och runt om tårtan med philadelphia.

4augusti41

 

Garnera tårtan med hackade tomater och gräslök. Fyll sidorna i tårtan med ruccola.

 

4augusti57

 

4augusti62

 

4augusti65

 

4augsuti67

 

Blanda som dryck 2 dl cider 1 varje glas och rör om med 1/2 del kesella hallon

4augusti40

 

4augusti43

 

4august44